Napadač Arsenala karijeru nastavlja u Fenerbahceu?

Postignut dogovor?

Napadač Arsenala karijeru nastavlja u Fenerbahceu?

Adnan Beganović

Reprezentativac Kostarike Joel Campbell u ljetnom prelaznom roku će napustiti Arsenal.

Mladi 23-godišnji napadač koji je u protekloj sezonu nastupao za Villarreal kao posuđen igrač Arsenala, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Turskoj, tačnije u redovima Fenerbahcea.

Turski mediji pišu da je Campbell dogovorio saradnju sa Fenerbahceom, no još uvijek se ne zna koliko će zaraditi Arsenal na ime obeštećenja.

Podsjetimo, ovaj fudbaler je u redove Topnika stigao 2011. godine, ali nije se uspio izboriti za mjesto u timu, pa je proteklih sezona nastupao kao posuđen igrač u Lorientu, Betisu, Olympiacosu i Villarrealu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.