Arsenal pred nogometaše stavio nemoguću misiju?

Teško da mogu uspjeti

Arsenal pred nogometaše stavio nemoguću misiju?

S. Mlaćo
Teme:

Southampton i West Ham su za sada dva jedina kluba koja su potvrdila da su nogometaši pristali na smanjenje plata zbog cjelokupne situacije sa pandemijom koronavirusa.

Zanimljiv prijedlog sada dolazi iz Arsenala. Naime, u ovom klubu su donijeli odluku da neće biti smanjivanja, ali samo pod jednim uvjetom.

Nadaju se da će se prvenstvo nastaviti i da će klub izboriti plasman u Ligu prvaka, što bi donijelo jaku finansijsku injekciju.

Ukoliko bi se to desilo, igračima ne bi bile smanjene plate.

Sada se postavlja veliko pitanje da li će se prvenstvo nastaviti, pa su vjerovatno realnije šanse da će ipak doći do smanjenja plata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal se u Premier ligi nalazi na devetom mjestu sa 40 osvojenih bodova.

Četvrtoplasirani Chelseaj koji se nalazi na poziciji koja vodi u Ligu prvaka bježi mu osam bodova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi