Arsenal prodaje Lacazettea za 30 miliona funti, kupac je već pronađen

Francuz seli u Madrid?

Arsenal prodaje Lacazettea za 30 miliona funti, kupac je već pronađen

E. Škorić

Arsenal planira ovog ljeta prodati francuskog napadača Alexandrea Lacazettea, javlja ekskluzivno Daily Star.

Arsenal je dogovorio novi ugovor s Pierre-Emerickom Aubameyangom i samo se čeka da se potvrdi nastavak saradnje Gabonca i Topnika, a to bi ujedno moglo da znači Lacazetteov kraj na Emiratesu.

Francuz se nije nametnuo kod Mikela Artete, pa je Arsenal odlučan da ga proda za 30 miliona funti.

Iako se povezivao s Juventusom i još nekoliko klubova, navodno je Atletico Madrid najbliže njegovom dovođenju za gore navedenu sumu novca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lacazette je u ljeto 2017. u Arsenal stigao iz Lyona i u dresu tima iz sjevernog Londona odigrao je 97 mečeva te je postigao 37 golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Lacazette sasvim pošteno zarađuje svoj nogometni hljeb za razliku od mnogobrojnih prevara od igrača koji nose dres Topnika. Nastavlja se suluda transfer politika i postaravanje igračkog kadra. Što nisu glupani doveli Cavanija dokazanog golgetera da ga upare sa Aubameyangom, kad su već udarili po igračima na zalasku karijere???
7 0
Arnel925
Ja bi ga džaba dao. Kritičan igrač
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi