Arsenal pronašao novog golmana, za vikend na klupi, naredne sedmice među stativama

Iz Dijona stiže Runarsson

Arsenal pronašao novog golmana, za vikend na klupi, naredne sedmice među stativama

E. Oštraković
Teme:

Jasno je da će Martinez napustiti Arsenal i postati novi golman Aston Ville, a Topnici su pronašli njegovu zamjenu.

Tako će drugi golman u Arsenalu postati Runar Alex Runarsson, golman koji trenutno brani u Dijonu, a sa Topnicima će ugovor potpisati do kraja sedmice.

Engleski mediji javljaju da bi Runarsson trebao biti na klupi Arsenala već u narednom kolu kada na Emiratesu gostuje West Ham.

Ovaj golman će sa Arsenalom potpisatu ugovor na pet godina, a obzirom da ima 25 godina, sigurno je da ne žele da bude samo prolazno rješenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno bi njegov debi trebao biti naredne sedmice kada Arsenal igra utakmicu Liga kupa protiv Leicestera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi