"Arsenal se treba riješiti Ozila jer od njegove plate može plaćati četiri igrača"
Ozil nije putovao sa ekipom u Leicester

Bivši igrač Topnika smatra da Ozil ne pokazuje na terenu ono što se očekuje od njega

"Arsenal se treba riješiti Ozila jer od njegove plate može plaćati četiri igrača"

S. Pašalić

Arsenal je danas pretrpio težak poraz na gostovanju kod Leicestera 3:0.

Ekipa Unaija Emeryja je tako upisala treći poraz zaredom, a četvrti u posljednjih pet utakmica čime je dva kola prije kraja prvenstva dodatno sebi smanjila šanse da dođe do mjesta koje vodi u Ligu prvaka iduće sezone.

Mesut Ozil danas ponovo nije ni putovao sa ekipom na gostovanje kod Leicestera, a nekadašnji igrač Topnika Kevin Campbell smatra da bi Arsenal trebao prodati Ozila jer sa njegovom platom može plaćati četiri igrača.

"Arsenal bi trebao prodati Mesuta Ozila ovog ljeta, s novcem koji bi mogli uštedjeti na njegovom ugovoru, mogli bi da dovedu četiri svestrana igrača", rekao je Campbell.

"Da se mene pita on bi davno otišao iz kluba. Mislim da on ne može dovoljno doprinijeti Arsenalu. S postavom i načinom na koji se igra u Premier ligi, ne mislim da doprinosi dovoljno ekipi."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da li je on veoma nadaren igrač? Naravno da jest. Ali kada vidite način na koji način troši svoj talent, on po mom mišljenju ne pokazuje dovoljno"

"Za njegovu platu biste mogli plaćati četiri igrača i to bi mogli biti svestrani igrači. To bi donijelo veći kvalitet u ekipi što svakako mora biti prioritet", zaključio je Campbell.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Ma smrad od igraca,samo pare bacaju na ovakve budale,ima ih koji bi za milion igrali kao blesavi ali nemaju sanse pored ovakvih idiota,englezi totalno blesavi koliko placaju neke prosjecne igrace.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi