Arsenal se vratio! Navijači ovo ne pamte od 2007. godine

Topnici redaju pobjede kao nekada

Arsenal se vratio! Navijači ovo ne pamte od 2007. godine

Teme:

Arsenal je večeras kao gost savladao Sporting iz Lisabona u utakmici 3. kola grupe E Evropske lige, te tako još jednom obradovao svoje navijače koji ove sezone napokon mogu uživati.

Jedini gol na utakmici djelo je Welbecka iz 77. minute, a s ova tri boda su Topnici ostali s maksimalnim učinkom na vrhu svoje grupe.

Osim što Arsenal pobjeđuje, igra i vrlo lijep fudbal što navijačima daje nadu da bi ova sezona mogla biti bolja od nekih prethodnih u kojim su Topnici bili ispod svog nivoa.

Za Arsenal je ovo bila već 11. uzastopna pobjeda, a takav niz je posljednji put zabilježen 2007. godine i prekinut je u oktobru.

Na ovih 11 utakmica, Arsenal je postigao 31 gol i primio ih devet, uz četiri clean sheeta.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Priliku za nastavak impresivne serije Arsenal će imati već za vikend, kada će u 10. kolu Premier lige gostovati Crystal Palaceu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi