5

Komentari (5)

capslockenter
Edouard u Leicesteru..ufff zvuči predobro!
_ZIJAGA_
Cuj da MAKAR IZBORE LIGU PRVAKA...pa 56S8ENAL nije u stanju da izbori LIGU MJESNIH ZAJEDNICA..dokaz za to, jeste da EVROPSKE UTAKMICE sljedece sezone, gledaju na TV-u..
user1604593678
Svaka tebi cast kad imas toliko vremena za Arsenal sa 25-tog profila,druze hoces jedan iskreni savjet,nadji sebi pametnijeg posla uzmi radi nesto umjesto da se navus o jedinoj ekipi koja ima zlatni trofej premier lige i rekorder po osvojenom najstarijem takmicenju na svijetu FA Cup ako nisi znao i treci najbolji klub engleske po trofejima iza Man.utd i Liverpoola Mrsss
Zgrege
Treba ga locirat i izbiti 56S8ENAL iz njega
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.