Arsenal u januaru ostaje bez Debuchyja?
Foto:EPA

Francuz najavio odlazak

Arsenal u januaru ostaje bez Debuchyja?

S. Bošković

Desni bek Arsenala, Mathieu Debuchy, razmatra opciju da napusti londonski tim kad se u januaru otvori transfer rok.

Tridesetogodišnji fudbaler, koji je u ekipu Topnika stigao prošle godine iz Newcastle United, izgubio je mjesto u startnoj postavi zbog Hectora Bellerina.

Zbog toga što ne igra u klubu Debuchy nije dobio poziv u naciolanu selekciju Francuske za nadolazeće mečeve protiv Armenije i Danske.

Desni bek razmatra opciju da u januaru napusti klub i to zbog straha da neće biti uključen u reprezentaciju Francuske za Europsko prvenstvo 2015. godine koje se održava u njegovoj rodnoj zemlji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Debuchy je nešto ranije priznao da je razmišljao da napusti Arsenal ovog ljeta, no to se nije desilo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.