Arsenal zabranio pristup stadionu majci svog fudbalera

Što ga je bodrila, bodrila je

Arsenal zabranio pristup stadionu majci svog fudbalera

Teme:

Majka mladog Ainsleyja Maitland-Nilesa, 17-godišnjeg igrača mladog tima Arsenala, više neće moći prisustvovati treninzima nakon incidenta u kojem je učestvovala.

Naime, iz nepoznatog razloga, Jule Niles je za vrijeme treninga nasrnula na klupskog djelatnika Dicka Lawa i udarila ga.

Law je, inače, glavni pregovarač Arsenala u transferima, a prije incidenta je majka mladog fudbalera zaprijetila kako će povući sina s terena na utakmici U-21 timova.

Na terenu se pojavila i policija koja je smirila situaciju, ali protiv nje neće biti podignuta nikakva optužnica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedina kazna s kojom će se Jule Niles suočiti je zabrana prisustvovanja stadionu i treninzima mladog tima Arsenala. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti