Arsenalov Perez odlazi u Francusku?
Foto: EPA

Blizu odlaska s Emiratesa

Arsenalov Perez odlazi u Francusku?

Britanski mediji prenose da bi Lucas Perez na kraju sezone mogao Arsenal zamijeniti sa PSG-om. 

Perez je u Arsenal stigao ljetos za oko 20 miliona eura iz Deportiva, a za vrijeme provedeno na Emiratesu se nije naigrao i dosad je postigao svega jedan pogodak u Premiershipu.

Prema pisanju Mirrora, Perez bi mogao da bude prvi na Arsenalovoj transfer listi, a kako se navodi, problema pri pronalasku nove sredine neće imati. Za njegove usluge interes je pokazao PSG, koji je u potrazi za fudbalerom koji bi pružao pomoć Cavaniju, tačnije koji bi mogao uskočiti u igru kada Urugvajac za to ne bude spreman. 

Španac je u nekoliko navrata pokazao da posjetuje kvalitet i eventualnim odlaskom u Francusku bi sasvim sigurno imao više prostora da se dokaže. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je u karijeri pored Arsenala i Deportiva još igrao za PAOK, Karpaty, Dynamo Kiev i Rayo Vallecano. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi