Arsene Wenger spreman da se vrati u Arsenal
Foto - EPA

Profesor bi rado nazad

Arsene Wenger spreman da se vrati u Arsenal

M. Šljivak

Arsene Wenger spreman je da se vrati u Arsenal.

Čovjek koji je za više od dvije decenije na klupi Topnika ostavio neizbrisiv trag je u izjavi za NBC rekao da je spreman da se vrati ako je potreban klubu.

"Ako sam im potreban, pomoći ću im", kratko je rekao Arsene.

Nema dileme da je Wengerova ljubav prema londonskom klubu ogromna jer je Topnicima dao 22 godine svog života.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuski stručnjak je klub vodio od 1. oktobra 1996. do maja 2018. godine. Odradio je ukupno 1235 utakmica, 707 ih je dobio, 280 odigrao neriješeno i 248 izgubio.

Profesor je osvojio tri titule Premier lige, sedam trofeja FA Kupa i sedam trofeja Community Shielda.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Tako je Arsene..BUJRUM u 56SENAL, pa da nastavite sa OSVAJANJEM EVROPSKIH TROFEJA, jer KLEMPO JE MJERILO da li si VELIKAN, ili si samo BOGAT KLUB..
1 7
SakeArsenal
Bujrum
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi