Arsene Wenger napušta Arsenal?
Foto: EPA

Nakon 20 godina

Arsene Wenger napušta Arsenal?

Midhat Šljivak

Francuski stručnjak Arsene Wenger proslavio je jučer 20 godina na klupi Arsenala.

Wenger je menadžer Topnika postao još davne 1996. godine, ali sve se više govori o njegovom odlasku iz kluba.

Katalonski Sport iz izvora bliskih francuskom stručnjaku tvrdi da je Wengeru ovo posljednja sezona na klupi londonskog tima i da će na ljeto konačno napustiti funkciju menadžera Arsenala.

"Wenger će napustiti Arsenal u junu. Prije nekoliko mjeseci je odbio ponudu da preuzme PSG, pa će menadžersku karijeru vjerovatno nastaviti u Kini", navodi se u Sportu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iskusni 66-godišnji stručnjak je u 20 godina osvojio tri naslova prvaka Engleske, te šest titula pobjednika FA Kupa i Community Shielda.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi