Arsene Wenger pripremio 17 miliona za Lorenza Insignieu

Topnici neće štedjeti

Arsene Wenger pripremio 17 miliona za Lorenza Insignieu

Mediji na Otoku tvrde da menadžer Arsenala Arsene Wenger u redovima Topnika želi Lorenza Insignieu iz Napolija. 

Klub iz Londona navodno je spreman Napoliju ponuditi 17 miliona funti za Insigniene papire.

"Počastovani smo što je Lorenzo na spisku želja tako velikog kluba kao što je Arsenal. Očekujemo da pregovori uđu u ozbiljnu fazu, te ćemo onda imati više toga i za kazati. Klubovi se moraju dogovoriti, ne verujem da će ići lako, jer Napoli ima ambiciozan projekat u kome Insignie ima važnu ulogu,“ kazao je zastupnik Lorenza Insignie Antonio Otiano.

Insignie je trenutno na pripremama reprezentacije Italije, a o eventualnom transferu će govora biti nakon Mundijala u Brazilu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije