Arslan: Ponosan sam što sam bio trener Čelika, ali vraćam se u Tursku
Trener Zeničana danas je na press konferenciji nakon utakmice kazao da se vraća u Tursku i da je završio sa svojom misijom na Bilinom polju

Strateg Čelika potvrdio odlazak s Bilinog polja

Arslan: Ponosan sam što sam bio trener Čelika, ali vraćam se u Tursku

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika remijem protiv Širokog Brijega na Bilinom polju oprostili su se od domaćih navijača. Na kraju sezone Zeničani su zauzeli sedmo mjesto čime mogu biti zadovoljni.

Nakon utakmice šef struke Cihat Arslan osvrnuo se i na današnji meč, te potvrdio da se vraća u Tursku.

"Čestitam svojim igračima, imali smo danas veoma jakog protivnika koji se plasirao u Evropu. Želim puno uspjeha Širokom Brijegu u utakmicama u Evropi. Danas je bila dobra utakmica, iako nije imala rezultatski značaj. Bez obzira bilo je žara i nekog ritma, zato čestitam svim igračima i žao mi je što se jedan igrač povrijedio gostujuće ekipe" ističe Arslan.

Žuna i Baban danas su odigrali dobar meč

"Baban je ekstra odigrao, bilo ga je po cijelom terenu i zadovoljan sam njegovom igrom. Žuna je isto tako dobro odigrao, ali ima jedna upitnik, mora biti mnogo agresivniji u duelima jer je ovo veoma jaka i zahtjevna liga, gdje treba biti jači u duelu. Ovog ljeta mora dosta raditi na svojim nedostacima i svi ostali, ako žele igrati Premijer ligu" kaže trener Zeničana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju se zahvalio svima u klubu i navijačima, te potvrdio da se vraća u Tursku

"Ponosan sam što sam bio trener Čelika i što sam bio u ovom gradu, zahvaljujem se svima od gradonačelnika do ljudi u klubu, igrača svih koji su bili sa mnom za ovo vrijeme, njima pripadaju velika zasluge i lijepe trenutke nosim sa sobom u Tursku. Imam planove za naredni period i vraćam se kući, sada ne mogu nastaviti raditi više ovdje, ovdje sam stekao mnogo prijatelja i nadam se da ćemo se opet nekada vidjeti. Podnijet ću izvještaj predsjedniku kluba i ja sam svoj zadatak obavio", kazao je Arslan.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi