Grahovac: Uz maksimum svih igrača koji dobiju šansu vjerujem u pobjedu za kraj uspješne sezone
Grahovac je jedan od igrača u koje trener Cihat Arslan ima veliko povjerenje, a da je važan za tim potvrđeno je i na današnjoj press konferenciji, gdje je trener Zeničana biranim riječima govorio o omalenom veznjaku iza kojeg je veoma dobra sezona

Veznjak Čelika pred Široki Brijeg

Grahovac: Uz maksimum svih igrača koji dobiju šansu vjerujem u pobjedu za kraj uspješne sezone

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će na Bilinom polju dočekati Široki Brijeg i pred domaćom publikom zaključiti još jednu sezonu u Premijer ligi.

Zeničani su ispunili cilj, opstali su u Premijer ligi, a sutra imaju priliku s pobjedom sezonu završiti u gornjem dijelu tabele.

Standardni igrač kluba u ovoj sezoni Vladimir Grahovac je posebno pohvaljen na pressici od strane trenera Cihata Arslana jer je veoma zaslužan za rezultate kluba u ovoj sezoni.

Ovaj veznjak nada se da će sutra ekipa bez obzira na sve izostanke dati sve od sebe da upišu nova tri boda.

"Zahvalio bi se treneru na lijepim riječima i na svemu u ovoj sezoni. Neću puno govoriti o Širokom Brijegu, svi znamo da je to jedna od najboljih ekipa u državi. Prethodno kolo smo pobijedili Željezničar nakon 16 godina na Grbavici i srušili tu neku negativnu tradiciju. Zato vlada veoma dobra atmosfera u ekipi i jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Neki igrači sutra će nam nedostajati, ali opet vjerujem da imamo prednost u odnosu na goste jer igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima i ko god dobije šansu sutra nadam se da će dati svoj maksimum, kako bi sezonu završili pobjedom", ističe Grahovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pobjedom u sutrašnjem duelu Čelik bi sezonu završio u gornjem dijelu tabele

"Svjesni smo da sutrašnjom pobjedom nakon dosta vremena jednu sezonu bi završili u gornjem dijelu tabele. Nadam se da ćemo to sutra i učiniti, te da ćemo rezultatski sezonu završiti možda i bolje nego što su svi očekivali" kazao je Grahovac.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi