8

Komentari (8)

user1589157986
Ko uopce oce da dodje u ovaj jadni propali klub
yossarian
Molim normalne korisnike ovog portala da prenesu maksuz selam Gaziji od Yossariana uz lovački pozdrav: poyy GAYija. Pretpostavljam da ne može vidjeti moju poruku jer vidim da me je neko blokirao, a nema ko drugi nego on. U nastavku je GAYijin omiljeni vic, a uskoro obećavam još jedan koji ga lijepo objašnjava: @AGAZIJAGA Ti si kao lovac u onom vicu kad je krenuo u lov na medvjeda. Sakrio se lovac i strpljiivo čeka, kad ga medo potapša po ramenu. Ispade lovcu puška, konta gotov je. Medo mu kaže - hoćeš li da te ubijem ili da te yebem? Lovac proguta ponos, svakom je život mio, ali odluči se osvetiti medvjedu. Ovaj put se sakrio na bolje mjesto i vještije se maskirao. Čeka, čeka, kad medo ga potapša po ramenu. Opet mu je medo dao izbor, opet lovac izabra život, ali medo je ovaj put bio grublji. Jedva su doktori zakrpili lovca, a čim se ovaj oporavio, opet hoće da se osveti medvjedu. Najbolja maskirna oprema, najbolje mjesto izabro, čuči i čeka. Kad ga medo potapša po ramenu: "Pa dobro yebote, jesil' ti lovac il' pedder?" Admin potapša @AGAZIJAGA po ramenu i pita - dobro yebote jesil' ti Gazija il' Mia Khalifa?
Nikola1122
Ovaj Guendouzi najsporiji igrac u 4 lige engleske,ne bi imao mjesta ni u jednoj drugoj ekipi
Prof.Dr.NocniJahac
Uz dužno poštovanje prema Arsenalu.. idućih godina čisto sumnjam u titulu .. Nemaju kvalitet da budu među prve 4 ekipe .. Stagniraju dugo vremena a i nisu vise toliko interesantni kao nekada .. trenutno ih onaj Aubameyang spasava .. prosječan tim , surova realnost ..
Martial9
Ev ja vec vidim da ce ovaj arsenal biti strah I trepet ostalim klubovima vec su se usrali u gace hahaha presmjesno
Martial9
Dtox
Arsenal i nepobjediv:)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.