Arteta otkrio Aubameyangovu sudbinu?

Gaboncu uskoro ističe ugovor

Arteta otkrio Aubameyangovu sudbinu?

Pierre-Emerick Aubameyang jedna je od glavnih tema na Emiratesu.

Posljednjih mjeseci mnogo se špekuliše o tome šta će biti s ovim sjajnim napadačem. Gabonac ulazi u posljednju godinu ugovora i nije tajna da već sada ima nekoliko ponuda, no u Arsenalu se nadaju da će ostati lojalan klubu.

Na temu Aubameyangove budućnosti sada je govorio i trener Mikel Arteta koji je uvjeren da će se ugovor produžiti u narednom periodu.

"Vodimo razgovore sa Aubameyangom, njegovom porodicom i agentom. Prilično sam siguran da možemo naći dogovor s kojim će biti zadovoljne sve strane", rekao je Arteta, čiju izjavu prenose britanski mediji, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naša je odgovornost da učinimo da on osjeti da je to pravi korak za njegovu karijeru. Da bi se to desilo, mora se osjećati cijenjenim. Mora osjetiti da nam pripada i da ga želimo."

Među klubovima koji se interesuju za Aubameyanga su, između ostalog, Barcelona, Inter, PSG...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opasni_medo
evo ga DrKadzija opet onanise na tekstove o arsenalu, celiku, zelji, paradziku
3 0
opasni_medo
jesu li banovali onog DrGadziju nema ga na standardnim skrovistima?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi