Arteta pronašao novo pojačanje

Može li ga dovesti?

Arteta pronašao novo pojačanje

Esmer Oštraković

Arsenal ove sezone ne igra baš najbolje, te su u potrazi za pojačanjima za nastavak sezone kako bi se uključili u borbu za nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Jedna od pozicija gdje im je neophodno pojačanje jeste golmanska pozicija. Naime, Leno nema konkurenciju, a Arteta smatra da je to problem.

Tako se trener Arsenala odlučio da na posudbu do kraja sezone dovede iskusnog golmana, koji će imati šansu da na kraju sezone dobije i trajni ugovor u Arsenalu.

Izbor je pao na golmana Barcelone, Neta, koji jako malo brani jer je naravno prbi izbor Ter Stegen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Barca traži određenu sumu novca, te je to ono što "koči" ovaj transfer, ali ostaje da vidimo da li će Neto preći u Premiership.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti