Arteta se oprostio od fudbala

I on je rekao zbogom

Arteta se oprostio od fudbala

D. Vejo

Lige petice ovog vikenda donijele su mnogo iznenađenja za sve fanove najvažnije sporedne stvari na svijetu. Viđeno je mnogo pogodaka, mnogo dobrih poteza, kao i mnogo odlazaka sa profesionalne fudbalske scene.

U red velikih imena pored Klosea i Abbiatija koji su završili sa travnatom podlogom, na listu se upisao i vezni igrač Arsenala Mikel Arteta. Španac je odlučio da svoju 17 godina dugu karijeru okonča jučer nakon utakmice Topdžija protiv Aston Ville koju su Londonci dobili sa 4:0.

Arteta jučer nije počeo utakmicu, on je tek u 88. minuti meča ušao u igru nakon čega je dobio gromoglasne ovacije od strane prisutne publike. Pokušavao je, ali sve se svodilo na to, nije uspio da postigne gol.

Njegov odlazak jedan je od mnogih ovoga vikenda, ali svakako da će njegove lopte koje imaju "oči", nedostajati fudbalskoj sceni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do neke druge prilike.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi