Arteta: Šteta što nije bilo više vremena

Arsenal do pirove pobjede u Minhenu

Arteta: Šteta što nije bilo više vremena

Edmir Škorić

Arsenalov kapiten Mikel Arteta razočaran je što on i njegovi suigrači nisu uspjeli da dokrajče Bayern još jednim golom i plasiraju se u četvrtfinale Lige prvaka.

Arsenal je u Minhenu slavio s 2:0, no u četvrtfinale su prošli Bavarci zbog gola više u gostima, a sjetimo se da su na Emiratesu slavili  3:1.

 

"Večeras smo dali sve od sebe. Znali so poslije prvog susreta da će biti jako teško i da su nam male šanse da prođemo dalje. Ipak, bili smo mentalno jaki i da je susret još potrajao desetak minuta, ko zna što bi bilo", rekao je Arteta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Topnici su poveli u trećoj minuti preko Girouda, a u završnici je Koscielny povisio na 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.