Arteta u Bayernu našao pojačanje za defanzivu
Foto - EPA

Arsenal bi Boatenga

Arteta u Bayernu našao pojačanje za defanzivu

Midhat Šljivak

Menadžer Arsenala Mikel Arteta pokušat će da u januarskom prelaznom roku osvježi svoj tim.

Cilj je što bolje pojačati defanzivni dio ekipe, a prvi izbor španskog stručnjaka na poziciji štopera je iskusni njemački fudbaler Jerome Boateng.

Boateng se odavno povezuje sa odlaskom iz Bayerna. Proteklog ljeta je bio na izlaznim vratima kluba, ali na kraju nije uspio da ode.

Ipak, ovog januara bi konačno mogao napustiti Bavarce. Arsenal pokazuje ogroman interes i navodno će pokušati da ga dovedu u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako na kraju završi u Arsenalu 31-godišnjem fudbaleru će to biti povratak u Premiership nakon gotovo devet godina.

U Engleskoj je igrao u sezoni 2010/2011 i to za Manchester City. Ipak, na Etihadu se nije naigrao pa je 2011. godine prešao u Bayern, gdje je odigrao tačno 300 utakmica.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1987
Samo mogu i uzimati igrače koji su odigrali zadnji 90 minuta u 2017 godini
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi