Arthur od prve minute večeras, znači li to definitivno ostaje u Barci?

Arthur od prve minute večeras, znači li to definitivno ostaje u Barci?

Edmir Škorić

Barcelona u okviru 29. kola španske La Lige večeras dočekuje Leganes, a meč počinje u 22 sata.

Barcelona je prije nekoliko dana bila uvjerljiva na Mallorci, a i večeras je veliki favorit pred duel sa zadnjom ekipom lige.

Nije Quique Setien ni pored toga puno mijenjao, ali je ipak dao šansu od prve minute Brazilcu Arhuru, koji je prethodno bio "žrtva" njegovih taktičkih varijanti i vjerovalo se da ga iz kluba slanjem na klupu tjeraju u Juventus, kako bi na kraju dobili Miralema Pjanića.

No, Arthur je u sastavu, a tu je i Ivan Rakitić, dok je zanimljivo Arturo Vidal ovaj put ostao na klupi, baš kao i Frenkie de Jong. U napadu su Messi i Griezmann, a Suarez opet šansu čeka s klupe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
To znači da novinari mjesec dana trabunjaju u prazno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi