Arthur u panici nakon Barcelonine odluke, poslao odmah advokate na razgovor

Žele čak da idu na sud

Arthur u panici nakon Barcelonine odluke, poslao odmah advokate na razgovor

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Arthur Melo prije nekoliko dana našao se na velikom udaru kritika navijača Barcelone.

Brazilac je odbio da se vrati u Barcelonu pred početak priprema za Ligu prvaka jer više ne želi da igra za ovaj klub. Arthur na kraju sezone seli u Juventus, te već mjesec dana nije odigrao ni sekunde za Barcelonu.

Nakon potvrde transfera da ide u Juventus Arthur je odbijao da igra, a klub se pravdao da je povrijeđen. No, sve je postalo jasno kada je odbio da se vrati s odmora iz Brazila i igra Ligu prvaka iako je ugovorom još vezan za Barcelonu.

Klub je čak najavio i žestoke kazne i zbog svog ponašanja Arthur bi mogao ostati bez 500.000 eura. Nije se pojavio u Barceloni kada je trebao i jasno je rekao da ne želi više igrati za taj klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada su sve uključeni i advokati jer Barcelona sprema tužbu protiv njega. Katalonski Sport piše da je za ponedjeljak dogovoren sastanak predstavnika kluba s Arthurovim advokatima jer oni žele izbjeći opciju da se ide na sud.

No, u Barci ne odustaju i spremni su na sve samo kako bi Arthur žestoko bio kažnjen zbog svog ponašanja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi