Čileanac sve upropastio

Vidalov trenutak ludila

11

Komentari (11)

Vrana
Onaj debeli hrvat ce pasti u zivotu!
user1585252255
Ne volim Inter, ali ovo je bilo prestrogo za crveni.
dinass
Jest prestrogo za nasu ligu, pa covjek dobio zuti i zalijece se na sudiju, to je svugdje crveni direktni bez drugog zutog. Vidjecete kaznu pa cete onda vidjet sta je uradio. A ti ne volis Inter ali mrzis Real i bil ti pusto da si sudija da ti neki indijanac **** sve i zalijece se na tebe a svi znaju da nije upravu?
user1585252255
@dinass ovakvih situacija bude dosta cesto, gdje sudije ne daju crveni karton (liga prvaka, vaznost meca)..po meni je prestrogo.. ja sam navijac Juventusa, tako da Inter mi je sigurno mrzi klub od Reala. U svakom slucaju, svako ima pravo na svoje misljenje.
Maestro
Taylorova uputstva ništa drugo Engleske sudije jedni od najlošijih sa Švabama poštenim u istu rečenicu ne mogu stati
Babuka1
A sta je sporno bilo kod crvenog?
dinass
Farcelonac mrs u stalu
douglasssy
Na 4 utakmice veceras bilo crvenih, podivljalo sve!
Penderinos
Ko da je neka novost da je Vidal lud
dinass
Vise je glup, englez mu daje zuti on nalece na njega ko da je kantonalna a ne LP
Nele.
Nije lako biti glup.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.