Arturo Vidal se emotivno oprostio od Barcelone

Dvije godine proveo u Kataloniji

Arturo Vidal se emotivno oprostio od Barcelone

E. Škorić

Nakon dvije godine čileanski veznjak Arturo Vidal napustio je Barcelonu.

Vidal nije bio u planovima novog trenera Ronalda Koemana i on će karijeru nastaviti u Interu, ali ostavio je emotivnu poruku kojom se oprostio od kluba u kojem je imao izuzetno lijepe trenutke.

"Danas se opraštam od Barcelone, kluba u kom sam proveo dvije predivne sezone. Odlazim ponosan što sam nosio ovaj dres, ali i zato što sam imao čast da igratm s velikim igračima i velikim osobama. Želim da se zahvalim svojoj porodici, saigračima, trenerima, doktorima, svim zaposlenim u klubu i navijačima koji su mi dali mnogo pažnje. Danas počinje nova etapa u mom životu, ali ću ovaj klub uvijek nositi u srcu. Vidimo se ubrzo, zauvijek - Živjela Barsa!", poručio je Vidal.

Podsjetimo da je Vidal u Barcelonu došao u ljeto 2018. godine iz Bayerna za 18 miliona eura.

Top Komentari

spectron
Kao mali je sanjao da će jednog dana da obuće dres Intera iz Milana :')
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti