Arturo Vidal stigao na ljekarske preglede u Milano

Sutra potpisuje za Inter

Arturo Vidal stigao na ljekarske preglede u Milano

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Artoru Vidal nalazi se na izlaznim vratima Barcelone i karijeru će nastaviti u Interu.

Vidal je jedan od igrača koji je otpisan od strane Ronalda Koemana u katalonskom klubu, te je dobio poruku da može tražiti novi klub. Čileanac je odlučio da se vrati u Seriji A i prihvati ponudu Intera.

On je večeras stigao na aerodrom u Milanu, a za sutra su zakazani ljekarski pregledi u trening centru Intera. Očekuje se da će potpisati ugovor na tri godine s Interom.

Zanimljivo je da je Barcelona uradila sve samo da se riječi Vidala, te će ovaj transfer iznositi svega milion eura uz nekoliko bonusa što se tiče nastupa Čileanca u dresu Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Šta ovi rade, trenutno imaju 6 veznih igrača, vidal će biti sedmi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi