Kako je PSG pao protiv Monaca: "Na poluvremenu sam sve rekao igračima"

Kovač je bio veoma sretan

Kako je PSG pao protiv Monaca: "Na poluvremenu sam sve rekao igračima"

Samir Mlaćo
PSG je sinoć imao vodstvo 2:0 protiv Monaca, ali na kraju izgubio ovaj meč.

Nevjerovatan je to bio preokret i pobjeda 3:2 Monaca. Hrvatski stručnjak na klupi tima iz Kneževine bio je posebno sretan nakon meča. Nije se predavao ni kod 2:0, iako se činilo da bi njegov tim mogao doživjeti i katastrofu.

“U pauzi sam rekao igračima da smo bili loši, da to nije Monaco koji želim vidjeti. Volim gledati onaj Monaco iz pobjeda protiv Bordeaxa (4:0) i Nice (2:1) ovog mjeseca. Rekao sam im da je sve moguće ako složimo pravu momčad, čak i pobjeda protiv PSG-a'', rekao je Kovač.

Istakao je da su njegovi momci bili uplašeni u prvom poluvremenu, te da su izmjene u drugom poluvremenu se pokazale kao pravi potez.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovom pobjedom Monaco je došao na drugu poziciju i ima četiri boda zaostatka za skupocjenim momčadi iz Pariza.

Top Komentari

Realist
Bravo Niko dokaži da si vrhunski trener
3 3
IMPERATOR
Radila kladionica, eto kako.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi