AS otkrio kakva je bila atmosfera u avionu Barcelone nakon El Clasica

Kao da su izgubili sve šanse za titulu

AS otkrio kakva je bila atmosfera u avionu Barcelone nakon El Clasica

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone poraženi su sinoć u gostima od Real Madrida sa 2:0, te su tako izgubili prvu poziciju na tabeli La Lige.

Kraljevski klub je pred svojim navijačima uspio da slavi sa 2:0 iako nisu baš pružili najbolju partiju. Barcelona je u prvom dijelu imala nekoliko odličnih prilika, no izostala je realizacija Lionela Messija i društva.

Ovim porazom Barcelona je sada druga na tabeli i ima jedan bod manje u odnosu na Real. Poraz na Bernabeu je pogodio igrače katalonskog kluba o čemu je jutros najviše pisao madridski AS.

AS je objavio da je atmosfera u avionu Barcelone tokom povratka kući bila veoma loša. Igrači su bili utučeni i razočarali zbog povrede, te uopšte nisu pričali.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu pokušao je motivacionim govorim malo popraviti situaciju i umanjiti frustracije igrača, ali u tome nije uspio. AS piše da se se igrači ponašali kao da su izgubili borbu za titulu iako je do kraja sezone ostalo još 36 bodova u igri.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

@dn@n
Neko se sigurno povrijedio u avionu?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti