AS sastavio Setienovih 11: Revolucija čeka Barcelonu

Katalonci imaju novog trenera

AS sastavio Setienovih 11: Revolucija čeka Barcelonu

A. Čaušević

Da se nikad ne zna šta donosi sutra pokazje primjer Quique Setinea koji je u ponedjeljak pazio na krave, da bi u utorak trenirao igrače Barcelone. 

Setien je pomalo iznenađujuće u ponedjeljak navečer imenovan za šefa stručnog štaba Barcelone. Kao svaki trener tako će i on donijeti određene novitete.

Prema predviđanju madridskog lista AS Barcelonu čeka revolucija dolaskom Setienea na klupu jer se radi o treneru koji preferira 3-5-2.

AS predviđa kako će na golu biti nedodirljivi Marc-Andre Ter Stegen, dok će tri šopera činiti Langlet, Pique i Umtiti.

Na poziciji lijevog bočnog bi igrao Jordi Alba, dok bi po desnoj strani ordinirao Semedo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Busqetsu bi očekivano pripala pozicija defanzivnog veznog. Lijevi vezni bi bio De Jong, a Messi bi igrao desnog veznog s tim da bi bio nešto ofanzivniji.

Napad bi predvodili Griezmann i Suarez koji će pauzirati narednih nekoliko mjeseci pa je iz tog razloga nerealno očekivati da Barcelona igra u ovakvom sastavu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Ovako: 1. osim pobrojane trojca Lenglet-Pique-Umtiti ekipa ima samo još jednog stopera (Todibo) 2. Suareza nema do aprila/maja... uzevši to u obzir, jel mi može iko objasniti smisao ovog videa, a zatim i članka?
2 0
luks-02
Baš me zanima ko če davati golove ako če Messi igrat veznog.Suarez i Grizman sama ne mogu dati gola možda svaku treču utakmicu jednog.Ako je to trenerov plan,neka se odmah vrati čuvati krave.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi