Asensio propušta APOEL iz bizarnog razloga

Zinedine Zidane dao mu dan odmora

Asensio propušta APOEL iz bizarnog razloga

Zinedine Zidane potvrdio je da Marco Asensio neće biti večeras u konkurenciji za sastav protiv APOELA, iz vrlo bizarnog razloga.

Na pitanje šta je razlog zbog kojeg fenomenalni mladi igrač neće istrčati večeras na Bernabeu, Zidane nije mogao a da ne prasne u smijeh.

"Bubuljica...Ona ga spriječava da obuče čarapu".

Španski sajt ABC otkrio je još veću bizarnost. Asensiju  se naime inficirala bubuljica prilikom "brijanja negovih skupocjenih dlačica na nogama", pa je stoga dobio od svoga šefa dan odmora.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zidane je također istakao da Real ide na trostruku odbranu naslova Lige prvaka uprkos Ronaldovim "poreznim problemima" te da oni neće utjejcati na ambicije Kraljeva. Ronaldo bi inače večeras mogao istrčati prvi put nakon što je u sklopu Supekupa Špaije protiv Barcelone dobio crveni karton zbog čega je kažnjen s pet utakmica neigranja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi