Ash. Cole nova Perezova želja
Cole: "Vrijedim više"

"Kraljevi" ne posustaju

Ash. Cole nova Perezova želja

Edmir Škorić

Naredno pojačanje madridskog Reala mogao bi biti Ashley Cole, engleski reprezentativac i Chelseaova odbrambena uzdanica, budući da bivši igrač Arsenala nije zadovoljan onime što mu nude na Stamford Bridgeu.

Poslije "nabrijanog" napadačakog dijela, Realov predsjednik Florentino Perez ovaj put se okreće odbrani. Osim Arbeloe koji je stigao iz Valencije, "kraljevi" bi mogli biti jači za još jednog igrača. Naime, Ashley Cole (28) odbio je Chelseaovu ponudu kojom bi zarađivao "samo" 30 hiljada funti sedmično, smatrajući da vrijedi više.

Bivši igrač Arsenala trenutno zarađuje 70 hiljada funti sedmično, a osim madridskog Reala za njegove usluge zanima se i evropski prvak Barcelona.

Trener "kraljeva" Manuel Pellegrini dugogodišnji je simpatizer Colea, pa bi i to bio razlog više da upravo Engleza izaberu za lijevo krilo na Santiago Bernabeu. Ukoliko u zapadnom dijelu Londona ne pristanu na Ashleyove zahtjeve, velike su šanse da 28-godišnjak završi u Španiji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije