Ashley Cole posramio Tottenham na Twitteru
FOTO: EPA

Odgovorio na uvredljiv komentar

Ashley Cole posramio Tottenham na Twitteru

Bivši engleski reprezentativac Ashley Cole dospio je u centar pažnje sportske javnosti u svojoj zemlji. 

Cole je na Twitteru komentarisao dešavanja na derbiju između bivšeg kluba Chelseaja i Tottenhama, a na njegovu konstataciju da "Rose nije bio opasan po lijevoj strani", javio se jedan navijač Spursa s uvredljivim komentarom. 

Obzirom da mali broj fudbalskih fanova zna da Cole danas nastupa u Americi za Los Angeles Galaxy, navijač mu je napisao: "Mislio sam da si ti mrtav (da budem iskren)". 

Ipak, Cole je na kraju izrastao u 'pobjednika dana' i na uvredljiv komentar je ekspresno odgovorio s riječima: "Kao i šanse za titulu tvog tima." 

Komentar je, naravno, oduševio mnoge na Twitteru i dosad ima 8.551 lajk.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi