Ashley Cole propušta ključne mečeve sezone?

Zbog povrede članka

Ashley Cole propušta ključne mečeve sezone?

A. Haznadarević

Ekipa Roberta Di Mattea bi mogla ostati bez usluga Ashley Colea u polufinalnom meču FA kupa protiv Tottenhama u subotu, a također i polufinalnom meču Lige prvaka protiv Barcelone.

Zbog povrede članka tridesetjednogodišnji reprezentativac Engleske će možda propustiti najbitnije utakmice sezone.

Prema pisanju Daily maila priroda povrede članka je takva da možda neće biti spreman ni do polufinalnog meča protiv Barcelone

Jedan od najbitnijih igrača zadnje linije Chelsea je već propustio utakmicu protiv Wigana u kojoj su njegovi saigrači ostavarili pobjedu.

Za vrijeme subotnjeg treninga Cole je viđen kako šepa nakon liječničkog tretmana, a pitanje je hoće li ga medicinsko osoblje stići osposobiti do ovih ključnih mečeva.

Mladi Ryan Bertrand je uvršten u sastav kao zamjena za Colea na Craven Cottageu, a mogao bi zaigrati i na Wembleyu protiv Barce.

Bivši igrač Arsenala će proći dalje pretrage prije utakmice protiv Spursa i one će pokazati je li spreman za ove susrete ili nastavlja sa oporavkom.

U sastav Chelsea, kapiten John Terry će se vratiti u prvih jedanaest nakon ozlijede rebra koja ga je spriječila da igra prošlog vikenda, a u sastav bi se također trebao vratiti i Frank Lampard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.