Asim Zec se vratio u Željezničar
Foto: Armin Herić, www.fkz.ba

Priključio se ekipi

Asim Zec se vratio u Željezničar

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara odradili su danas dva treninga na pomoćnom terenu stadiona Grbavica.

Nakon pobjede u ponedjeljak protiv Tuzla Cityja igrači Željezničara dobili su dva dana odmora, a jučer su treninrali na Ilidži.

Plavi su se danas vratili na Grbavicu gdje su odradili dva treninga u punom intenzitetu. Zanimljivo da je na treningu bio i Asim Zec koji je nedavno raskinuo ugovor sa Zrinjskim u koji je otišao upravo iz Želje.

Zec je odlučio da se vrati na Grbavicu i očekuje se da u narednim danima potpiše ugovor s ovim klubom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba dodati da su igrači svi trenirali punim intenzitetom, a trening su propustili Šehić, Gasal i Hajdarević, a po posebnom programu trenirao je Semir Štilić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
Igrač koji može puno da pomogne...
6 14
Ivica_Osim8
Samo penzionere i igrace koji su vec igrali za Zelju i nista specijalno nisu pokazali, brko zamrziti ce te navijaci, dzabe sto si Osim, jedan je Ivica
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi