Asistencija Medunjanina za eurogol Alberga
Foto: Screenshot

Nova pobjeda Philadelphia Uniona

Asistencija Medunjanina za eurogol Alberga

Fudbaleri Philadelphia Uniona su stigli do druge uzastopne pobjede, te su sve bliži pozicijama koje vode u play-off MLS lige. U prošlom kolu Philadelphija je savladala DC United, a sada je "stradala" ekipa New Englenda. Ovaj put Philadelphija je slavila sa ubjedljivih 3:0.

Domaćini su poveli već u šestoj minuti kada Sapong pogađa sa bijele tačke. Na odmor se otišlo pri rezultatu 1:0 za Philadelphiju, a već u prvim minutama nastavka Phila udvostručuje prednost. Ovaj put Ilsinho odlično utrčava u šesnaesterac i odličnim udarcem u 48. minuti postiže drugi gol za svoju ekipu.

Bh. reprezentativac Haris Medunjanin je za svoju Philadelphiju igrao do 87. minutue, a u 78. je učestvovao i u akciji u kojoj je viđen najljepši potez na utakmici.

Medunjanin proslijeđuje loptu Ronaldu Albergu koji sjajnim udarcem sa velike udaljenosti matira golmana gostiju i postavlja konačnih 3:0.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi