Asmir Begović bira: Klupa u jednom ili početno mjesto u drugom velikanu

Bh. golman u dilemi

Asmir Begović bira: Klupa u jednom ili početno mjesto u drugom velikanu

M. Šljivak

Asmir Begović proveo je proteklu polusezonu kao posuđen igrač u Milanu.

Nije se bh. golman previše naigrao. Imao je ulogu rezerve Gigiju Donnarummi i nastupio je u samo dvije utakmice.

Ipak, nakon odlaska Pepa Reine iz kluba Rossoneri su spremni da Begovića ostave u svojim redovima, ali ta opcija još uvijek nije izvjesna.

Begović će se ove sedmice priključiti treninzima Bournemoutha, tima sa kojim je pod ugovorom. Međutim, njemu se tamo ne ostaje, a i za klub je njegova plata prevelika.

Sve vodi ka tome da će doći do rastanka. Begović ne bi trebao imati problema pri pronalasku novog kluba, a pored Milana interes za njega pokazuje Fenerbahče.

Asmir je glavna želja turskog velikana i on će morati donijeti odluku da li želi biti zamjena ili želi redovno braniti.

U Bournemouthu sigurno neće ostati, a vidjet ćemo za šta će se 33-godišnji čuvar mreže odlučiti.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Kod njega nema dileme. Klupa je najbolji izbor i sigurna plata. :D
7 2
BlueBoys
Tesko je sjedit na klupi, :D no s druge strane kad dodzes kuci ti lezi Begovicu. :D Sta znam kasnije mos' igrat u Miami Interu, samo karikiram, opcije su na tvojoj strani. :D
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi