Asmir Begović je prioritet za velikana

Fener ga silno želi

Asmir Begović je prioritet za velikana

M. Šljivak

Asmir Begović vjerovatno će napustiti Bournemouth u ljetnom prelaznom roku.

Iskusni bh. golman našao se na meti turskog Fenerbahčea, a kako tvrdi turski Milliyet, dovođenje Begovića je prioritet za turskog velikana.

Fenerbahče je prošle godine primio 46 golova. Najviše je to od svih klubova iz top sedam na tabeli, pa su krenuli u podragu za novim golmanom.

Na kraju su se odlučili za Begovića. Sa njim je dogovor već postignut, a očekuje se da će uskoro biti zvanična ponuda upućena na adresu Bournemoutha.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fener želi dovesti Begovića na posudbu u narednih godinu dana. Imaju ga namjeru zadržati do kraja ugovora sa Bournemouthom i zatim ga potpisati kao slobodnog.

Tim iz Istanbula trenutno ima dva mlada golmana, 22-godišnjeg Altayja Bayindira i 20-godišnjeg Berka Ozera.

Top Komentari

Mowzilla
Pa zar nije već prešao?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi