Zaustavlja i "projektile": Begović je i sinoć pokazao svoje golmanske sposobnosti

Odlična odbrana

Zaustavlja i "projektile": Begović je i sinoć pokazao svoje golmanske sposobnosti

Admin Čaušević

Bournemouth je stigao do nove siguno pobjede. S golovima u oba poluvremena Trešnjice su slavile s 2:0, a Begović je imao nekoliko intervencija. 

Odličnu odbranu bh. golman je upisao u drugom poluvremenu kada je zaustavio projektil Ameobija sa 20-ak metara.

Fudbaler Nottinghama je pošteno zagrijao dlanove rođenog Trebinjca koji je se odlično postavio te je uspio sačuvati svoj gol.

Begović je ljetos odlučio da ostane u Bournemouthu te se to ispostavlja kao pravi potez jer je konačno dobio priliku da brani u kontinuitetu i definitivno se vraća u nekadašnju formu.

[streamable]https://streamable.com/xenju1[/streamable]

Nakon što je napustio kamp reprezentacije u oktobru te nije dobio poziv za novembar ponovo se špekuliše o mogućem oproštaju Begovića od reprezentacije.

Da li će novi selektor ko god to bio računati na 32-godišnjaka saznat ćemo krajem februara ili početkom marta kada Bajevićev nasljednik objavi svoj prvi spisak igrača.

Top Komentari

user1603303812
Čauševicu ne veličaj ovog ucjenjivaca više molim te kad je tolko velik sto nije branio u Čelziju,Milanu nije branio jer tamo možeš braniti ako znaš.Šeha samo naprijed
0 15
Asim
Me velicaj the Asmira ,obicna rupa ,sto se Nije dokazo u Celziu ,Ac Milani.
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi