Asmir Begović primio gol u 90. minuti, Qarabag nezaustavljiv

Odgovara mu azerbejdžanska liga

Asmir Begović primio gol u 90. minuti, Qarabag nezaustavljiv

E. Škorić

Bh. golman odigrao dobar meč.

Begović je po treći puta ove sezone branio za Qarabag u koji je došao iz Bournemoutha. Nakon što je sačuvao mrežu protiv Neftčija iz Bakua, danas je uspio da zaustavi i igrače Zire, mada je ipak primio gol u samoj završnici utakmice.

Njegov tim je slavio s 3:1 na gostovanju pogocima Gueyea i Romera, te autogolom Papazogloua. Zanimljivo da su svi golovi pali u prvih 45 minuta. 

Qarabag je lider Azerbejdžana sa 15 bodova i sa pet pobjeda iz pet gola uz 13 postignutih golova, a još nijedan nisu primili.

Prije ove utakmice Begović je branio protiv Seville u Evropskoj ligi i primio tri gola, mada je imao dobrih intervencija.

Top Komentari

Ibro
Pa za kpga Asmir brani? Dali su 13 golova a nijedan nisu primili a prvo ste napisali da je Begovic primio gol u 90 toj minuti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi