Asmir Begović se oglasio na Twitteru nakon odličnog debija za Qarabag

Proglašen za igrača utakmice

Asmir Begović se oglasio na Twitteru nakon odličnog debija za Qarabag

E. Čaušević

Bh. golman Asmir Begović konačno se vratio na teren nakon što je upisao debi u dresu Qarabaga.

Begović je u finišu prelaznog roka napustio Bournemouth i odlučio je da ide na jednogodišnju posudu u Azerbejdžan. Bh. golman je potpisao za Qarabag i sinoć je upisao debi na golu ovog kluba.

Qarabag je u četvrtom kolu na svom terenu sa 2:0 pobijedio ekipu Neftchija, a Begović je svojim odbranama oduševio navijače ovog kluba. Naš golman je na kraju zasluženo proglašen i za igrača utakmice.

Begović se nakon meča oglasio na društvenim mrežama i zahvalio se navijačima na sjajnom dočeku.

"Odlična pobjeda sinoć. Hvala svima na nevjerovatnoj dobrodošlici. Već u četvrtak nas očekuje još jedna velika utakmica", poručio je Begović.

Qarabag u četvrtak počinje put u Evropskoj ligi kada će ovaj klub na svom terenu dočekati Sevillu. Meč se igra od 18:55 sati, a očekuje se da Begović bude na golu od prve minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi