Begović igrač utakmice protiv Neftchija

Sjajan debi bh. golmana

Begović igrač utakmice protiv Neftchija

Asmir Begović na odličan je način započeo svoju azerbejdžansku avanturu.

Proslavljeni bh. golman tokom ljeta je Bournemouth zamijenio Qarabagom, i to sve kako bi branio, a u prvom nastupu za ovaj klub pokazao je da će biti veliko pojačanje.

U sklopu 4. kola azerbejdžanskog šampionata Qarabag je kao domaćin slavio nad Neftchijem s 2:0, a velike zasluge za to pripadaju upravo Begoviću koji je tokom utakmice imao nekoliko sjajnih intervencija, zbog čega je proglašen i igračem utakmice.

"Bilo je odlično, najbitnije je da smo na kraju slavili. Sada se okrećemo Evropskoj ligi", poručio je Begović.

Za kratko vrijeme Begović je stekao simpatije navijača Qarabaga, svaka njegova objava na društvenim mrežama donese na stotine komentara podrške, a na svemu tome uzvraća u svom stilu - partijama na golu.

Idući test za Begovića i društvo je meč sa Sevillom koji je na rasporedu u četvrtak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi