Asmir Begović žrtva novog transfera Chelseaja?

Zbog Lukakua ide u Everton

Asmir Begović žrtva novog transfera Chelseaja?

Endin Čaušević

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine, Asmir Begović, ovog ljeta mogao bi napustiti redove kluba sa Stamford Bridgea.

Naime, prema novim špekulacijama iz engleske Roman Abramovič razmišlja o tome da Begović napusti Plavce ovog ljeta. Ruski vlasnik svim silama želi vratiti napadača Romelua Lukakua u Chelsea, a dio ovog transfera mogao bi biti i Begović.

Iako se špekulisalo da će uz 60 miliona eura Chelsea ponuditi Loica Remyja Evertonu, čini se da se Abramovič predomislio. Engleski mediji navode da su čelnici Evertona poručili da ne žele Remyja već da žele Begovića u zamjenu za Lukakua.

Poznato je da je Courtois prvi golman Plavaca, te navodno Antoniju Conteu neće biti teško ukoliko Begović napusti klub. Umjesto bh. reprezentativca na Stamfort Bridge trebao bi doći Steve Mandanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi