Begović glatko odbio ponudu iz Premiershipa

Žele ga još Everton, Stoke...

Begović glatko odbio ponudu iz Premiershipa

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović odbio je ponudu iz Premiershipa, javljaju engleski mediji. 

Mediji na Otoku sve više špekulišu o tome da će Begović nakon samo jedne sezone napustiti Stamford Bridge. Za vrijeme provedeno u klubu Begović se nije nametnuo kao prvi izbor i u protekloj sezoni branio je isključivo dok je odsutan bio Courtois, a takav status mogao bi rezultirati novim transferom.

Prije nekoliko dana ponudu Chelseaju za Begovića je poslao Bournemouth, međutim Englezi tvrde da je naš golman istu odbio iz razloga što i dalje želi braniti na najvišem nivou. Za njegove usluge je u međuvremenu osam miliona eura spremio Everton, a u igru se navodno uključio i bivši klub Stoke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko Begović odluči promijeniti sredinu, na njegovo mjesto u Chelsea bi trebao stići iskusni Diego Lopez iz Milana.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi