Aspas odbio bogati PSG, a objasnio i zašto

Ostaje u Celti

Aspas odbio bogati PSG, a objasnio i zašto

Edmir Škorić

Španski napadač Iago Aspas dobio je neke bogate ponude od evropskih velikana.

Bivši igrač Liverpoola uživa ove sezone u Španiji i na 19 mečva u svim natjecanjima positgao je impresivnih 15 pogodaka.

Stoga napadač Celte možda ubrzo promijeni klub, te je sam otkrio da ga žele neki velikani.

"PSG je pitao za mene, kao još neki veliki timovi, ali ja sam sretan ovdje. Godi interes drugih timova, ali bit ću ovdje dok god me u Celti žele", priznao je Aspas.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovdje uživam sa porodicom, roditeljima i ne može se to platiti nikakvim novcem. I kao mlad sam igrao za Celtu jer volim ovaj klub", zaključio je 29-godišnji napadač

Ponikao je u timu iz Viga, u Liverpoolu je bio od 2013. do 2015. godine, a prije povratka u Celtu nastupao je još i za Sevillu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi