Uprava Aston Ville kaznila igrače zbog fantasyja
Foto: EPA

Eh taj fantasy

Uprava Aston Ville kaznila igrače zbog fantasyja

S. Grebović

Koliko je Fantasy engleske Premier lige uzeo maha pokazuje i ova vijest.

Naime, uprava kluba sa Villa Parka je kaznila igrače svoje ekipe jer su izbacili Grealisha iz svojih Fantasy timova nakon čega se saznalo da je povrijeđen.

Kapitena Ville su iz svog tima izbacili igrači Matt Targett, Neil Taylor, Conor Hourihane, koji je na posudbi u Swansea Cityju, kao i fizioterapeut tima Rob Marshall.

Grealish nije bio u konkurenciji za nedeljni meč protiv Leicestera zbog povrede koju je zadobio malo prije početka utakmice, nakon čega su ga njegovi saigrači izbacili iz svojih timova.

Menadžer ekipe Dean Smith bio je veoma ljut zbog toga što je ta informacija iscurila iz ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vrlo je ružno što smo sebi dopustili kao tim. To je nešto što bi trebalo ostati između nas i nešto zbog čega nisam ni najmanje sretan."

Grealish bi mogao van terena biti i do tri mjeseca, što znači da bi bio izgubljen za Villu do kraja sezone, a pod upitnik bi došao i njegov nastup na EURO-u sa selekcijom Gordi Albiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti