28

Komentari (28)

cccccc
Ima i ona druga situacija... Da je onako pao igrač Atalante u 16-ercu kao Casemiro dobio bi drugi zuti za simuliranje, a ovaj ne dobije nista.
cccccc
Real se gura zadnjih 100 godina tako da ovo nije nista novo. Najodvratniji klub na svijetu..
Skopidoo
E moj Causevicu treba ti dozivotno zabranit da ista objavljujes
Gonner1886
Mene bi bilo stid da pišem ovako nešto života mi. Počni se baviti ratarstvom o sportu nogometu nemaš pojma..Bitno vam je kad vam neko napiše istinjžu da ga blokirate, da ne može dalje da komentira ništa a zaista tvoje neznanje je preveliko..
Maximilian
Ostavi se ti ovoga Čauševiću. Bolje za sviju.
huizju
Novinaru, daj link gdje su Madridski mediji pisali. Notorna laz!
ELBalkanico
pogledaj sam, nisi nesposoban, pise: "Excesiva la roja a Freuler, una falta que se podía haber resuelto con amarilla"
cccccc
Imaš na Madridskoj Marci članak. Nađi sebi
ArminA
Onaj igrac Atalante ,vise mi lici da je na zagrijavanju nego u utakmici. Nebi imao sanse stici Mendya da ga ovaj nije srusio. Start golmana nad Viniciusom ,neoprezna igra ,mogao je biti komotno iskljucen . Otvorenim djonom na igraca nikad ne smije proci nekaznjeno!
Vienner
Ko je ovaj novinar sto pise ovako? Ne navijam za Real al ocigledno je ovo bio zadnji igrac i spoticanje u tom slucaju POGLEDAT GA NE SMIJES a kamoli oborit
meepo
@Vienner vidis li ti dobro. Znaci slika uz članak na kojoj možes vidjeti da nije zadnji igrac odbrane , a i sve da jeste nije ovo za crveni, nisu vise takva pravila da se zadnjem igracu odbrane daje crveni karton.
Gogi82
Ono kad sudac odluci da bude glavni akter susreta.
Mahatma.Barbie
Ko o čemu A. ČAUSEVIC o Realu. Pa čovječe zar ti ne dosadi? Vjerni navijač Barcelone. Ako si već novinar, trebao bi biti nestrasan.
Jupp
Nije on novinar, on je samo prepisuje clanke sa drugih portala!
Gonner1886
Brate pazi da te ne blokira da ti zabrani komentare jer mene su banovali ima vise od 3 mjeseca radi wande kurave jer valjda drkaju na inst slike i objave
Mahatma.Barbie
@Gonner1886 Pa i meni je banovao jedan profil zbog mojih tačnih komentara. Istina boli šta ćeš. Krađa u korist Reala, jel Wanda slikala danas sise, jel Diletta našla novog mužjaka, ko je koga opalio i ostale gluposti.
cccccc
Real se gura zadnjih 100 godina tako da ovo nije nista novo. Najodvratniji klub na svijetu.
Nele.
Jos nepostojeci penal nek svirnu i dosta. Hajmo KRALJEVI.
payron
Cist crveni sansa za gol i zadnji igrac pravilna odluka
BaboBih
I ja sam na prvu reko da je prestrogo, ali kad opet pogledas.. evo ta slika.. taj desno igrac nema sanse da stigne do lopte a on je lijevak i gura sebi loptu ispred na lijevu nogu i moze imati dobru sansu.. ovaj ulazi samo sa namjerom da ga rusi.. pokvarilo je utakmicu i hajde da je pustio da prođe sa zutim.. ali opet po pravilima nije ni ovako pogrijesio
lega
Nije zadnji igrač pogledaj bolje a ovo se isto radi i za Varcelonu,Real Vardrid i Varcelona uvjek imaju sudije na svojoj strani
BaboBih
@lega onaj igrac atalante sto je na ovoj slici na desnoj strani se ne racuna po pravilima jer je previse daleko da moze stici do lopte. Jedini sto je bio tu u blizini je ovaj sto i pravi faul
Gvardijan
@BaboBih A koja su to pravila i gdje si ih to procitao.Nema veze je li igrac daleko ili ni*****o je ispred igraca koji pravi faul i sudija je trebao pokazati samo zuti karton.Isto tako trebao je Casemiro dobiti drugi zuti karton za ono simuliranje.
Gvardijan
bavarac28
Covjek nije imao ni potpunu kontrolu lopte.. Ovo je bio poklon da ne moze biti veci.
lega
Hahahah jesu se fanovi Real Vardrida zapalili ja znam da istina boli i vrijedja ali takva je kakva je
payron
Koja istina da ja najveci klub svih vremena joj jesi to neki levat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.