Ataman: U pregovorima smo sa Nocionijem

Galata traži zamjenu za Domercanta

Ataman: U pregovorima smo sa Nocionijem

Nakon što se povrijedio naš bivši reprezentativac Henry Domercant, iz Galatasaraya stiže informacija da ovaj klub traži zamjenu. 

U posljednjim danima špekuliše se mnogim imenima, a jedno od njih je i košarkaš Caje Laboral, Andres Nocioni. "Ponude dolaze iz svih dijelova svijeta. Carlos Arroyo je u kombinaciji. Razgovaramo i sa Andersom Nocionijem u ovom trenutku," rekao je trener Galatasaraya Ergin Ataman. 

 

Osim Arroya i Nocionija u kombinacijama su i Tarence Kinsey, ali i nekada velika NBA zvijezda Michael Redd koji je trenutno bez kluba. Redd je svojevremeno bio prva violina Milwaukee Bucksa, čiji je dres nosio 11 godina. Posebno dobre partije pružao je između 2003. i 2009. godine, a najbolje brojke su mu iz sezone 2006/2007. kada je postizao 26.7 poena po susretu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.