Atić: Vujošević nam je dao snagu, vjerovao je kada niko nije

Bh. reprezentativac za SportSport.ba

Atić: Vujošević nam je dao snagu, vjerovao je kada niko nije

E. Škorić

Edin Atić, košarkaški reprezentativac BiH, sretan je zbog velike pobjede u  Erevanu, a istu je posjetio selektoru Duletu Vujoševiću.

Atić je samo jedan od nekolicine naših košarkaških dragulja, koji su večeras razbili Armeniju i pokazali pravo lice kada je bilo najpotrebnije i kada ih je dobar dio javnosti već otpisao.

"Bilo je mnogo negativnih komentara nakon Švedske, ali kao ekipa se nismo obazirali. Šutjeli smo, vrijedno radili i maksimalno trenirali jer smo znali da mora doći trenutak kao ovaj večeras. Trenersko osoblje nam je vjerovalo, a dodatna motivacija je bilo to što se dogodilo selektoru Vujoševiću", kazao je Atić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Dali smo sve od sebe, zbog nas samih, ali i zbog selektora, svih onih koji nas prate, vjernih navijača širom svijeta. Ovom prilikom bih se želio zahvaliti svima i pozdraviti trenera, da što prije ozdravi i nastavi s radom. Dao nam je snagu i vjerovao u nas kada niko drugi nije. Ovo je za Duleta i za čitavu BiH".

Selektor Vujošević je u bolnici, strahuje se da će mu biti amputiran prst, pa se svi molimo za njegovo zdravlje, jer bi njegovim prisustvom košarkaška reprezentacija BiH bila daleko jača. Sada nas očekuju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, no najprije moramo saznati u koju grupu ćemo biti smješteni.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi