Atletico bez Mandžukića protiv Real Sociedada

Povrijedio se

Atletico bez Mandžukića protiv Real Sociedada

Hrvatski fudbaler, Mario Mandžukić, zbog povrede morat će propustiti duel protiv Real Sociedada.

Kako prenose španski mediji, Mandžukić se na povredu gležnja žali još od utakmice sa Bayer Leverkusenom, što je ujedno i razlog njegovog neuvjerljivog nastupa u pobjedi Atletica kod Cordobe.

"Istina je da smo jako zadovoljni Mandžukićem, ključan je igrač za nas. Ozlijedio se protiv Bayera, ali je pokazao nevjerojatnu predanost te se stavio na raspolaganje", rekao je Simeone na konferenciji za medije i dodao:

"Iznimno je plemenit. Požalio mi se da nije u najboljem stanju te da ne može dati sve za momčad. Zato sutra neće igrati i veselim se danu kad će se vratiti oporavljen."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.