Atletico i Inter žele posuditi Lamelu

Atletico i Inter žele posuditi Lamelu

Edmir Škorić

Gazzetta dello Sport piše kako bi Erik Lamela, mladi Argentinac koji je iz Rome ljetos stigao u Tottenham, mogao završiti negdje na posudbi...

Lamela je za 30 miliona eura odštete iz Rome prešao u Tottenham, no nije se najbolje snašao na White Hart Laneu. Uspio je odigrati svega osam utakmica, i to samo tri od prve minute.

Kako bi vratio staru formu, Lamela bi mogao pronaći novi, makar privremeni angažman. 

Gazzetta navodi da su Inter i Atletico Madrid spremni da posude 21-godišnjeg veznjaka. I jedan i drugi klub spremni su Lameli zagarantovati prvu postavu, što bi za njega bilo odlično, obzirom da se bliži Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.